Persondatapolitik

Kære kunde Som du sandsynligvis har bemærket, træder der nye regler om behandling af persondata i kraft den 25. maj 2018. I den anledning har vi ajourført vores persondatapolitik. Generelt Denne politik om behandling af personoplysninger beskriver, hvordan Nordic-Ink indsamler og behandler oplysninger om dig. Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via hjemmesiden www.Nordic-Ink.dk Ved at benytte hjemmesiden accepterer du, at Nordic-Ink.dk behandler dine personoplysninger i henhold til denne persondatapolitik. Nordic-Ink.dk er dataansvarlig for dine afgivne personoplysninger og al henvendelse som spørgsmål eller bemærkninger til denne personalepolitik, eller hvis du vil gøre brug af dine rettigheder som ses under afsnittet rettigheder, skal dette ske på mail Nordicink@gmail.com Hvad er persondata Persondata er enhver information, der kan relateres til en identificeret person, eller data der direkte eller indirekte kan identificere en person. Indsamling og anvendelse af persondata Når du anvender vores tjenester, har vi brug for visse personoplysninger for at kunne gennemføre købet og/eller evt. levere tilpasset kommunikation og markedsføring til dig. Vi indsamler og behandler personoplysninger om dig, når du: gennemfører køb eller anvender Nordic-Ink.dk hjemmeside tilmelder dig og interagerer med personlige marketingmeddelelser (e-mail, SMS) sender en forespørgsel, laver en reklamation eller giver os feedback deltager i kampagner, konkurrencer eller undersøgelser. Når du gennemfører et køb på Nordic-Ink.dk webshop indsamler vi de personoplysninger, der er nødvendige (navn, adresse, telefonnummer, e-mail og evt. kommentarer, som du afgiver til din ordre). Oplysningerne er nødvendige for at kunne levere ordren, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb, f.eks. ved reklamationer. Når du bruger Nordic-Ink.dk hjemmeside, indsamler vi oplysninger om din adfærd på hjemmesiden. Disse oplysninger bruger vi til statistik, analyse og forbedring af hjemmesiden, for at give dig som bruger en bedre oplevelse. Oplysningerne bruges også til at vise dig tilpasset og relevant indhold på vores hjemmeside, og/eller til annoncebrug på andre hjemmesider/apps som f.eks. Facebook. Tilmelder du dig personlige marketingmeddelelser på f.eks. e-mail eller SMS, indsamler vi de oplysninger, som du selv måtte afgive ved tilmelding og/eller opdatering af din profil (typisk navn og e-mailadresse). Gennem dine handlinger Nordic-Ink.dk hjemmeside og tjenester, udleder vi desuden dine præferencer og interesser. Vi indsamler også din indkøbshistorik, både online og offline. Dette bruges til tilpasning af vores kommunikation og markedsføring til dig. 3. parter Vi behandler dine personlige oplysninger med omhu og respekt og videregiver dem ikke til tredjeparter ud over det følgende: • Betroede samarbejdspartnere for at kunne levere varer og/eller services, som du har bestilt eller tilmeldt dig, og kunne holde dig orienteret om status på din ordre. Det gælder fx distributører. • Tredjeparter som vi har samarbejde med om f.eks. statistik, markedsføring og kundeanmeldelser. Det gælder bl.a. Google Analytics og Trustpilot. Opbevaring og sletning af persondata Personoplysninger relateret til køb opbevares i 5 år efter købet er gennemført for at leve op til forpligtelserne i Bogføringsloven samt afhjælpning af eventuelle reklamations- eller garantisager. Personoplysninger som anvendes til at fremsende personlige marketingmeddelelser opbevares så længe, aftalen består og slettes umiddelbart herefter. Du kan til enhver tid afmelde dig disse tjenester, hvorefter oplysningerne slettes. Dine rettigheder Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger. Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet. I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer. Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk. Hvis du ønsker at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, bede om en kopi af disse oplysninger eller vil have os til at slette eller rette fejl i dine oplysninger, skal du skrive til os på adressen Nordicink@gmail.com. Cookies En cookie er en lille tekst-fil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus. Du kan til enhver tid ændre indstillingerne i din browser, såfremt du ikke accepterer cookies. Vær dog opmærksom på, at hjemmesiden i så fald ikke fungerer korrekt. Klage Du har mulighed for at klage over behandlingen af personoplysninger. Klage indgives til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, dt@datatilsynet.dk.
Fortsæt